تبعات تروریستی اعلام‌کردن سپاه مستقیماً متوجه اروپا است اسامی و مشخصات کلیه جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد نیروی پدافند هوایی آمادگی دفاعی خود را تقویت می‌کند ایران با فشارهای نظامی و تبلیغاتی فرو نخواهد پاشید عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود اعتراف وال استریت ژورنال به پاسخ قوی موشکی ایران در برابر هر تجاوز مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود پزشکیان: ما وارث برخی از ناترازی‌ها هستیم/ برای تابستان آینده احتمالاً برق تولیدی‌ها را قطع نخواهیم کرد قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست نامه نماینده ایران به شورای امنیت درباره تهدیدات ترامپ عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی

زاکانی در میزگرد اقتصادی: کشور دچار بن بست نیست| شرایط نیازمند تحول است

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری گفت: شرایط کشور نیازمند تحول است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۸ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 18
کد خبر: ۲۴۶۰۰۰
زاکانی در میزگرد اقتصادی: کشور دچار بن بست نیست| شرایط نیازمند تحول است

به گزارش راهبرد معاصر؛ «علیرضا زاکانی» کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در برنامه میزگرد اقتصادی، ضمن تسلیت شهادت شهدای خدمت، اظهار داشت: شرایط کشور نیازمند تحول است. تحول در راستای توسعه عدالت و ارتقای پیشرفت کشور باشد.

وی افزود: ما ۴ سرفصل را در اقتصاد تاکید داریم. نکته اولاً آزادسازی اقتصاد از کمند ارز و تقویت پول ملی. نکته دیگر جهش تولید و جلوگیری از خام فروشی بر پایه دانش و علم و فن آوری جهت ارزش افزوده در محصولات. نکته سوم مشارکت مردم برای ایجاد حاکمیت مردم در اقتصاد است. نکته چهارم خلق ثروت همراه با توزیع عادلانه است.

زاکانی گفت: اقتصاد ما مشکلاتی دارد. تورم و عدم ثبات در قیمت‌ها و کوچک شدن سفره مردم از جمله این مشکلات است.

وی تصریح کرد: امروز ۴۱ درصد از سبد خانوار را مسکن و امورات مرتبط با مسکن است.

وی بیکاری جوانان را از دیگر مشکلات کشور دانست و افزود: درآمدهایمان ریالی است، اما هزینه‌هایمان نسبتی با دلار پیدا کرده است.

زاکانی بیان کرد: اقتصاد کشور دچار چالش است. کسری بودجه، ناترازی انرژی، بدهی دولت به بانک‌ها و صندوق‌ها از جمله این چالش‌ها هستند.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری گفت: تحریم دشمنان ما یک عاملی بر مشکلات اقتصادی است. کشور دچار بن بست نیست و عمده مشکلات ما مربوط به تجویز‌های غلط بیگانگان برای ماست. تجویز‌هایی که در داخل خریدار دارد.

وی افزود: شهید رییسی با پرکاری خودش ترمز دستی این وضعیت را کشیده است و در برخی از شاخص‌ها بهتر شدیم، اما کار برای تحول زیاد است.

زاکانی در مورد جهش تولید با مردم، بیان کرد: تا ۲۵ درصد باید تعاونی‌ها را میدان دار کنیم. نیازمند به مشارکت و سرمایه گذاری هستیم. دهه ۹۰ برای نرخ سرمایه گذاری ما دهه سیاهی بود. از بانک‌ها و نان مردم خورده شد. از بورس هزینه شد و مردم در بورس بیچاره شد. ۲ هزار همت قیمت اسمی بود که با ۱۰۰ همت وارد کردن و سپس دعوت از مردم، کمر مردم را شکستند.

وی گفت: گرانی ارز در دولت روحانی ۱۰ برابر شد. راه اصلی تامین از منابع داخلی و بهره گیری از همه فرصت‌های بین المللی است. اساس این کار هدایت نقدینگی است./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر